Standard-fans zullen Defour en Ezekiel op warm onthaal trakteren: "Al maakt Imoh geen deel uit van onze geschiedenis"

Cédric De Volder Jordan Horwood
Cédric De Volder en Jordan Horwood
| 33 reacties
Standard-fans zullen Defour en Ezekiel op warm onthaal trakteren: "Al maakt Imoh geen deel uit van onze geschiedenis"
Foto: © photonews

Zondag staat de Clasico tussen Standard en RSC Anderlecht op het programma. In het klassement gaapt er een enorm grote kloof tussen beide grootmachten, maar toch is er nog maar eens een extra pigment aan de topper.

Met Steven Defour en Imoh Ezekiel komen twee voormalige sterkhouders van Standard terug op Sclessin voetballen. Enig probleem: beide spelers dragen het Anderlecht-embleem op de borst. 

De Ultra's van Standard gaan natuurlijk niet vertellen wat deze keer het plan is, maar er komt sowieso een warm onthaal. Niemand is vergeten wat Defour vorig seizoen onder de neus kreeg geduwd. 

"Steven is momenteel in goede doen", horen we in Luikse supporterskringen. "Maar hij kan beter. Hij heeft het topniveau van in zijn Standard-dagen nog niet getoond bij Anderlecht. Maar langs de andere kant: Standard zou deze Defour wel kunnen gebruiken."

Voor Ezekiel wordt het de eerste terugkeer naar de Vurige Stede. "Ik begrijp de keuze van Imoh niet om voor de vijand te gaan voetballen. Maar langs de andere kant: hij moet geen schrik hebben om terug te komen. Hij maakt eigenlijk geen deel uit van de geschiedenis van de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties