Fans KV Mechelen springen op deze wijze in de bres voor spits die al 820 minuten niet meer scoorde

Fans KV Mechelen springen op deze wijze in de bres voor spits die al 820 minuten niet meer scoorde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dalibor Veselinovic zit een beetje in een vormdip. De Servische spits scoorde niet meer voor KV Mechelen sinds 29 augustus. Vorige week waren er wat kritische geluiden te horen van de fans van Malinwa, nu steken ze hem middels een spandoek een hart onder de riem.

Dalibor Veselinovic maakte in het seizoen 2011-2012 overigens nog grote sier in het Guldensporenstadion. Dat seizoen wist hij liefst 11 keer raak te treffen in de competitie. 

Dit seizoen gaat het met de spits van Malinwa echter iets minder: hij scoorde amper twee keer (tegen Moeskroen en in Gent), de laatste keer was dat al van 29 augustus geleden.

In de 7e minuut bracht hij toen Malinwa op voorsprong in de Ghelamco Arena. Daarna zweeg het kanon, beker inclusief voor de start van de match in Kortrijk al 820 minuten lang.

Vorige week werd de boomlange spits soms uitgefloten Achter de Kazerne, al werd dat gefluit snel overstemd door andere fans. Die wilden hem nu in Kortrijk middels een spandoek nog even een hart onder de riem steken. "C'mon Dalibor, we believe in you" stond er te lezen. 

De supporters wensten verder ook Cedric Mingiedi - maanden out met een scheen- en kuitbeenbreuk - veel sterkte bij zijn revalidatie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties