“Wat dacht je dan? Dat ik een eikel ben omdat ik een paars-wit shirt draag?”

“Wat dacht je dan? Dat ik een eikel ben omdat ik een paars-wit shirt draag?”
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Clasico-tijd. En dus staan de spanningen toch weer net dat tikkeltje meer gespannen in Luik en Anderlecht. Zo ook voor Guillaume Gillet, geboren Luikenaar en nu in loondienst van paars-wit. “Maar ik heb het geluk dat Anderlecht altijd spelers heeft die de fans van Standard meer haten.”

“Steven Defour, nu ook Imoh Ezekiel. Zo ben ik op mijn gemak hé”, lacht Gillet in Het Nieuwsblad. “Neen, ik kan in Luik nog altijd op de markt of de kermis lopen hoor, dat zou Steven niet moeten proberen denk ik.”

Proto, Legear, Bruno Venanzi en ik op een foto? Dan had iedereen geloofd dat Standard zaken ging doen

En dan wordt hij zelfs aangeklampt door mensen, die hem sympathiek vinden: “Waarop ik dan tegen hen zeg: ‘Wat dacht je dan? Dat ik een eikel ben omdat ik een paars-wit shirt draag?’ Ik ben heus niet boosaardig. Bruno Venanzi was zelfs op mijn huwelijksfeest.”

“Bruno was heel sympathiek, hij is samen met de notaris die al ons vastgoed regelt. Hadden we toen een foto gemaakt van de aanwezigen (Proto en Legear waren er ook bij), had iedereen meteen geloofd dat Standard geweldige zaken ging doen op de transfermarkt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties