Vader Mike Origi zag zijn zoon ontluiken: "Het heeft lang geduurd"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Vader Mike Origi zag zijn zoon ontluiken: "Het heeft lang geduurd"
Foto: © photonews

Als je dan eindelijk scoort in een officieel duel voor Liverpool FC, dan kan je maar beter drie goals in één keer maken. Dat dacht ook Divock Origi (20) die zijn kans in de League Cup tegen Southampton volop greep.

Vader Mike Origi zag zijn zoon schitteren thuis voor de buis. "Het heeft lang geduurd voor ze hem gebruikten. Dat is normaal. In een nieuwe competitie is alles anders. Divock weet dat er concurrentie is, maar iemand met ambitie wil altijd spelen."

Klopp doet jonge gasten in zichzelf geloven, bij Rodgers ebde het vertrouwen weg

Mike Origi

Toch zorgde de komst van Jürgen Klopp voor een kentering. "Ook onder Klopp viel hij enkele keren naast de selectie, maar de sfeer is anders de laatste zes weken. De ploeg draaide niet voorheen."

"Klopp pakt de zaken op een andere manier aan. Hij doet de jonge gasten in zichzelf geloven. Bij Rodgers ebde het vertrouwen weg", aldus vader Mike.

Origi zet zich net op tijd weer in de picture. Drie weken geleden viel hij nog naast de A-kern bij de Rode Duivels. "Daar zat hij enorm mee in. Elke speler wil voor de nationale ploeg spelen."

Met de niet-selectie voor de A-kern van de Duivels zat hij enorm in 

Mike Origi

"Maar Divock begrijpt dat hij, zoals gisteren, moet presteren bij zijn ploeg. Hij kan zichzelf niet selecteren. Of hij begon te twijfelen aan zijn EK-deelname? "Neen, dat niet. Het EK is nog veraf. Zes maanden is een eeuwigheid in het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties