Exclusief: Kans klein dat Kasmi en El Messaoudi terugkeren naar Lierse, overstap naar andere club wenkt

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Exclusief: Kans klein dat Kasmi en El Messaoudi terugkeren naar Lierse, overstap naar andere club wenkt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Faysel Kasmi en Ahmed El Messaoudi lijken geen toekomst meer te hebben bij Standard. Het tweetal, dat gehuurd wordt van Lierse, zou in januari mogen beschikken. Al heeft de zaakwaarnemer van de talenten, Kismet Eris, nog niets gehoord van Standard.

“Ik heb niets gehoord van Standard. Ze hebben me tot op heden nog steeds niet laten weten dat Kasmi en El Messaoudi weg zouden moeten”, zo zegt Eris in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Oplossing vinden

Al lijkt de kans toch erg groot dat de jonkies straks elders onderdak zoeken. “Los van het feit dat ik nog niets van Standard hoorde… Spelers die niet spelen, daar moet je sowieso een oplossing voor vinden tijdens de eerstvolgende transferperiode.”

Een terugkeer naar Lierse behoort tot de mogelijkheden, maar toch lijkt de kans klein dat Kasmi en El Messaoudi straks weer op het Lisp zullen spelen. “Er zijn enkele pistes die wij momenteel bewandelen, maar we zullen de komende weken zien hoe concreet die precies worden.”

Mislukt avontuur

Dat het bij Standard niet liep zoals gepland, is wel duidelijk… “Ze hebben kansjes gekregen, maar geen van beiden is uitgespeeld op zijn juiste positie. Terwijl ik op voorhand toch dacht dat men bij Standard wist op welke posities Kasmi en El Messaoudi uit de voeten konden”, aldus Eris.

“Hadden wij op voorhand geweten dat het zo zou lopen, dan waren die jongens niet naar Sclessin gegaan natuurlijk. Maar oké, het is nu aan ons om een oplossing te zoeken en te vinden. Ze moeten gewoon aan spelen toekomen, dat is het allerbelangrijkste”, besluit de zaakwaarnemer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties