"Genk is een topteam en dat moeten we tegen Anderlecht tonen"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
"Genk is een topteam en dat moeten we tegen Anderlecht tonen"
Foto: © photonews

Genk wil zondag eindelijk een topmatch winnen. Dat lukte dit seizoen nog niet. Op Anderlecht bleef het 0-0, nu wil Genk de Brusselaars aftroeven. Leon Bailey wil bewijzen dat Genk een topteam is.

"Ik kijk er altijd naar uit om topmatchen te spelen. Ik verwacht een moeilijke, maar een goede wedstrijd met een hoog tempo. We spelen thuis met de supporters achter ons, dat zorgt toch voor iets extra", blikt Leon Bailey vooruit.

"Wij hebben de punten echt nodig", beseft de Jamaicaan. "Genk is een topteam en dat moeten we tonen. Als we als team samenwerken, dan kunnen we zondag winnen tegen Anderlecht."

"We hebben een jonge groep en het gaat niet altijd van een leien dakje", weet de ervaren Thomas Buffel. "We kunnen ons altijd optrekken aan de goede groepsgeest en de winst tegen Charleroi zorgt voor een boost. Zo kunnen we toch nog uitkijken naar de bekercompetitie."

"We hebben het Anderlecht in Brussel moeilijk gemaakt. Hopelijk lukt dat zondag ook weer. Het zal heel belangrijk zijn om efficiënt te zijn. Hopelijk mag ik starten, maar daarover beslist de coach en het belangrijkste is dat Racing Genk wint", besluit Buffel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties