Afwezigheid Hulk: "Het heeft een invloed, maar Zenit heeft nog goeie"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Afwezigheid Hulk: "Het heeft een invloed, maar Zenit heeft nog goeie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de aanloop naar Gent-Zenit is vooral de afwezigheid van sterspeler Hulk een item. Hein Vanhaezebrouck en Sven Kums willen echter niet al te veel aandacht vestigen op de stevige Braziliaan.

Toch waren het vooral twee flitsen van Hulk die Gent de das om deden in Sint-Petersburg. "Er is natuurlijk over gesproken op training", aldus kapitein Kums. "Het is een belangrijke speler voor hen. Dat hij er niet bij is, is goed voor ons."

De andere spelers van Zenit zullen zich willen bewijzen

"Maar er zitten nog andere goeie spelers in die ploeg, die zullen zich willen bewijzen", sluit de kapitein af. Ook Hein Vanhaezebrouck waarschuwt voor Zenit zonder Hulk. Voorzitter Ivan De Witte gaf aan dat Gent nu 60% kans heeft in plaats van 20%.

"Trainers gaan nooit zo’n uitspraken doen", lachte Vanhaezebrouck. "Of Hulk erbij is of niet, het blijft moeilijk. Vooraf zou ik gezegd hebben dat we 50% kans maken. Thuis kunnen wij immers altijd iets meer, dat blijft ook na het afhaken van Hulk hetzelfde."

Zenit kan op elk moment toeslaan

-Hein Vanhaezebrouck

"Het wordt een moeilijke match tegen de enige ploeg die het maximum van de punten heef. Ook al zijn er enkele afwezigen, dan nog is het een gevaarlijk, uitgekookt elftal. We weten dat we heel de wedstrijd op onze hoede zullen moeten zijn"

"Zenit heeft de kwaliteiten om toe te slaan op elk moment, maar we gaan er alles aan doen om de drie punten te pakken en de kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League in de wacht te slepen", klonk het strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties