Wil u naar het EK in Frankrijk? Op deze manier kan u aan tickets geraken

Wil u naar het EK in Frankrijk? Op deze manier kan u aan tickets geraken
Foto: © photonews

Het EK is nog een zestal maanden van ons verwijderd, maar straks begint wel al de ticketverkoop. Leden van 1895 krijgen in België voorrang. Hieronder meer uitleg over hoe en wat...

Ben je 1895-lid en heb je de laatste jaren onze Duivels vaak gesteund in de stadions in binnen- en buitenland, dan heb je via het puntensysteem van 1895 mogelijk voldoende punten verzameld om mee te dingen naar tickets.

De ticketverkoop voor deze supporters start maandag 14 december. Tot en met 18 januari kunnen zij aan de hand van een persoonlijke toegangscode een ticketaanvraag voor de Belgische supportersvakken indienen via euro2016.com.

Deze unieke toegangscode is vanaf maandag 14 december beschikbaar via het persoonlijk profiel van het 1895-lid in Fanmanagement. Daarop stuurt UEFA in februari meer nieuws omtrent jouw ticketaanvraag. UEFA hanteert hier niet het “first come, first served” principe. Je hoeft dus niet op 14 december om 12u stipt achter jouw pc te zitten.

Geen lid van Fanclub 1895?

Van 10 juni tot 10 juli 2015 organiseerde UEFA een eerste online ticketverkoop.

UEFA organiseert in de lente van 2016 eventueel nog een beperkte openbare verkoop indien er tickets resterende zijn voor de neutrale vakken. Het betreft een ‘resale periode’, waarbij tickets worden aangeboden die fans eerder hadden aangekocht tijdens de eerste online ticketverkoop maar alsnog van de hand willen doen.

UEFA verstuurt in de lente van 2016 de tickets per koerier, waarna op 10 juni het UEFA Euro 2016 officieel start.

Nog meer info? Surf naar DEZE link.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties