Club Brugge of Anderlecht? "Nee, Gent is de grootste titelkandidaat"

Club Brugge of Anderlecht? "Nee, Gent is de grootste titelkandidaat"
Foto: © photonews

Besnik Hasi kreeg op het einde van zijn persconferentie vrijdag nog een 'tricky' vraag. Naar aanleiding van de topper tegen Club Brugge wou een collega wel eens weten of de twee tenoren van het Belgische voetbal nog altijd de grootste titelfavorieten zijn.

Club Brugge of Anderlecht, dat was de laatste decennia altijd de vraag. Maar er is een nieuwe speler op de markt. "Club Brugge en Anderlecht blijven titelfavorieten, dat zijn ze altijd", aldus Hasi. "Maar Gent is nu één van de grootste titelfavorieten. En vergeet Oostende ook niet."

Hasi weet wel dat de druk stijgt na de prestaties van de voorbije weken. "De spelers moeten nu een reactie tonen. Ze willen allemaal hoger voetballen, dat moeten ze ook bewijzen. Er is deze week gepraat tussen de spelers ja. Ik hoop echter dat ze elkaar al eerder hun gedacht gezegd hebben."

"Of ik een te brave groep heb? De jongeren moeten eens zeggen wat er op hun lever ligt tegen de oudere spelers en andersom ook. Ze moeten karakter en kwaliteit tonen. En soms moet dat eens gezegd worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties