Reactie Uitblinker Canesin legt zijn knappe goal uit: "Het was acrobatisch, hé?"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Oostende
| 156 reacties
Uitblinker Canesin legt zijn knappe goal uit: "Het was acrobatisch, hé?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er stond zondagavond geen maat op KV Oostende. De ploeg van Yves Vanderhaeghe boekte voor het eerst sinds begin november nog eens een thuisoverwinning. En of die deugd deed! “We droomden van dit scenario”, aldus uitblinker Fernando Canesin na de wedstrijd.

“We hebben veel kansen gecreëerd en vier goals gemaakt. En het hadden er zelfs nog meer kunnen zijn”, stak de Braziliaan van wal na de 4-1-zege tegen Standard. “We droomden doorheen de week van dit scenario en het is mooi dat we dit konden verwezenlijken.”

Zelf was Canesin auteur van de vierde treffer. Een werkelijk fenomenale goal. “Het was best acrobatisch, hé?”, lachte de rechtsbuiten van KVO zijn tanden bloot. “De bal kwam net iets te snel, dus moest ik mijn knie gebruiken.”

Deze week nog last van de knie

“Het is overigens de eerste keer ooit dat ik met mijn knie scoor”, aldus Canesin. En dat terwijl hij een paar dagen geleden nog last had van die rechterknie. “Dat klopt. Ik zal maar zeggen dat ik mijn knie goed gesoigneerd heb, hé”, knipoogde de Braziliaan nog tot slot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties