Italiaan pakt Benitez hard aan: "Bang van eigen schaduw" en "Jaloers op Mourinho"

Caroline Tonnelier
| 5 reacties
Italiaan pakt Benitez hard aan: "Bang van eigen schaduw" en "Jaloers op Mourinho"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid won met 10-2 van Rayo Vallecano, maar het lijkt er niet op dat die cijfers de positie van Rafa Benitez verstevigen. Nu uit ook een ex-speler van de Real-coach zware kritiek op de Spanjaard.

Bij Inter Milan werd Rafa Benitez de opvolger van José Mourinho. Een zware opdracht, want de Portugees had de Italiaanse club naar winst in de Champions League geleid en het kon dus eigenlijk alleen maar minder worden. 

Een groot succes werd de passage van Benitez bij Inter niet en dat zag ook Marco Materazzi. Hij moest al snel weer vertrekken, mede omdat hij niet overweg kon met een aantal van de sterren in het team. 

"Benitez was jaloers op gedachten aan Mourinho" - Marco Materazzi

Zo kwam hij ook met Materazzi in aanvaring: "Ik had een plek met daarop foto’s van mijn grootste successen en Benítez dwong me om het af te breken". Een van die topmomenten was uiteraard de winst in de Champions League-finale. 

De verdediger ziet gelijkenissen met wat nu bij Real Madrid gebeurt, waar Benitez het lastig heeft met de vedetten in de ploeg. "Benítez was bij Internazionale bang van zijn eigen schaduw en jaloers op de gedachten aan Mourinho”, aldus de Italiaan in La Repubblica.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties