Opvallend: Barcelona haalt speler, maar trekt enkele uren later contract alweer in!

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Opvallend: Barcelona haalt speler, maar trekt enkele uren later contract alweer in!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona kondigde op maandag de transfer van Sergi Guardiola aan. Een 24-jarige aanvaller, die enkele dagen geleden zijn contract verbrak bij Alcorcón. Enkele uren later beslisten de Catalanen echter af te zien van de transfer naar Barcelona B.

Reden? Een aantal uitlatingen van de speler op de sociale media. De posts dateren van twee jaar geleden, maar lieten weinig aan de verbeelding over. 

"Ik zou Messi niet in mijn ploeg zetten, want hij vertraagt het spel", was een van zijn uitspraken. Hij ging echter verder. "Hala Madrid, puta Cataluña", het zijn woorden die geen vertaling behoeven.

Speler probeerde tweets nog te wissen

Sergi Guardiola is overduidelijk fan van Real Madrid. Klaarblijkelijk had FC Barcelona dat even gemist, maar de Spaanse media hadden zijn liefde voor de aartsrivaal al snel uitgedokterd. De speler probeerde zijn tweets nog te wissen, maar was daarmee te laat. 

Barcelona wachtte niet lang om te reageren. De Catalanen kondigden aan dat ze het contract van Sergi Guardiola herroepen wegens zijn beledigende tweets tegenover Barcelona en Catalonië. Pijnlijk, zowel voor Barcelona als voor de speler zelf, die zo zonder club achterblijft. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties