Spraakmakende deal krijgt meer vorm: 'Zidane en Real Madrid willen van Hazard de duurste speler ooit maken'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Spraakmakende deal krijgt meer vorm: 'Zidane en Real Madrid willen van Hazard de duurste speler ooit maken'
Foto: © photonews

Sinds Zinédine Zidane aan het roer staat bij Real Madrid, gaat er werkelijk geen dag voorbij of Eden Hazard wordt in verband gebracht met een transfer naar de Spaanse grootmacht. Zidane is een grote fan van onze landgenoot en Real zou heel wat geld veil hebben om Hazard in huis te halen.

Tijdens de voorbije maanden werd Hazard – zeker toen het erg slecht ging met Chelsea – ook wel eens in verband gebracht met een overstap naar de Koninklijke, maar sinds de aanstelling van Zidane weerklinken de geruchten steeds luider en luider.

Daar waar er tijdens de voorbije maanden sprake was van een riante transfersom van 100 miljoen euro, zou Real die som nu willen opdrijven tot een hallucinant bedrag van zomaar eventjes 100 miljoen pond, ofwel 136 miljoen euro. Dat meldt Daily Star. Met een transferprijs van 136 miljoen zou Hazard in één klap de duurste spelers ooit worden.

Chelsea denkt op zijn beurt aan... Bale!

Of het deze maand of komende zomer effectief tot een spraakmakende transfer zal komen, is nog niet zeker. Chelsea zelf zou bij een vertrek van Hazard vol voor Gareth Bale willen gaan, maar voorlopig lijken beide spelers nog niet van club te ruilen.

Maar zoals het wel vaker gaat in Transferland: wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties