Wow! Maak kennis met Xavi Simons, het 12-jarige wonderkind van Barça dat achterna gezeten wordt door Chelsea (mét beelden)

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Wow! Maak kennis met Xavi Simons, het 12-jarige wonderkind van Barça dat achterna gezeten wordt door Chelsea (mét beelden)
Foto: © SC

Zijn naam zegt u misschien nog niets, maar onthoud hem! Xavi - vernoemd naar Xavi Hernandez - Simons is amper 12 jaar oud, maar staat nu al te boek als één van de grootste talenten van zijn generatie.

Simons, een Nederlander, speelt momenteel bij FC Barcelona. Daar liet hij de laatste jaren al erg fraaie dingen zien en dat is ook Chelsea niet ontgaan. The Blues zijn ontzettend gecharmeerd door de jongen met de weelderige haardos en zouden hem maar wat graag naar Engeland halen.

Volgens Daily Mail wil Chelsea diep in de buidel tasten om Simons naar Engeland te halen. De Londense club nam reeds contact op met de vader van de piepjonge middenvelder, Regilio Simons (ex- NAC, ADO Den Haag en Willem II, nvdr.). Maar papa Simons lijkt de boot af te houden.

"Barcelona is ook een grote club"

Regilio Simons

“Er hebben al gesprekken met Chelsea plaatsgevonden, dat geef ik toe. En je weet dat je bij zo’n club heel goed kan verdienen. Maar Barcelona is ook een grote club, die al de nodige druk met zich meebrengt”, aldus Regilio Simons.

Hieronder geven we u alvast wat beelden van het goudklompje mee. Als Barça deze jongen kan houden, dan is de opvolging voor Xavi, Iniesta en co écht wel verzekerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties