Nog werk aan de winkel voor Antwerp-nieuwkomers, maar: "Fantastisch om voor deze fans te mogen spelen"

Nog werk aan de winkel voor Antwerp-nieuwkomers, maar: "Fantastisch om voor deze fans te mogen spelen"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp won zijn eerste wedstrijd na de winterstop met 2-1 van Geel en blijft zo alleen leider in het klassement. Zowel Cédric Fauré als Mathieu Cornet maakten hun debuut voor The Great Old. Een impressie!

Twee nieuwe aanvallers beleefden afgelopen weekend hun vuurdoop voor Antwerp. Mathieu Cornet stond ongeveer 65 minuten op het veld. Hij kreeg één van de eerste kansen van de wedstrijd op aangeven van Limbombe, maar besloot eigenlijk te zwak op doelman Vromans.

Ook een kopkans in de beginfase ging naast. Voor het overige kwam Cornet nauwelijks in het stuk voor. Won ook niet al te veel duels tegen de verdedigers van Geel. Een klein gebrek aan matchritme, zo leek het wel.

Hij werd halfweg de tweede helft vervangen door Cédric Fauré, die meteen wél gretig inkwam en qua duelkracht de betere was van Cornet. Toch kon ook hij niet scoren, want het Geelse blok stond als een huis. Voor spitsen was het zeker geen gemakkelijke westrijd, maar de komende weken mag er meer verwacht worden van de twee nieuwkomers.

Het was geen gemakkelijke wedstrijd om in te vallen -

Cédric Fauré

“Ik mag niet klagen over mijn debuut. Het is jammer dat ik geen doelpunt heb kunnen maken. Het was fantastisch om voor deze fans te mogen spelen. Ze waren opnieuw met gigantisch veel en het is niet voor niets dat ze de beste fans van België hebben,”, aldus Fauré in een reactie aan Voetbalkrant.com.

"Het was zeker geen gemakkelijke wedstrijd om in te vallen. Toch zal ik nog kansen genoeg krijgen om doelpunten te maken. We spelen aanvallend en dominant voetbal en dan krijg je sowieso kansen om doelpunten te maken. Dat is mijn taak en daar ben ik voor aangenomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties