Hiddink grapt na foutje Adidas: "Hebben geprobeerd handschoenen Cech extra glad te maken"

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Hiddink grapt na foutje Adidas: "Hebben geprobeerd handschoenen Cech extra glad te maken"
Foto: © photonews

Problemen met een levering, wie heeft het nog niet meegemaakt? Petr Cech nu in elk geval ook. Zijn nieuwe handschoenen werden door de sponsor immers naar Chelsea gestuurd.

Adidas ontwierp een speciaal paar handschoenen voor de Tsjechische doelman, nadat die het record qua aantal clean sheets in de Premier League op zijn naam schreef. Blijkbaar waren de bestanden van het sportmerk niet helemaal up-to-date, want de handschoenen kwamen aan bij Chelsea

De Arsenal-doelman ging ze persoonlijk gaan afhalen, net voor de confrontatie tussen beide clubs van komende zondag. De goalie profiteerde ervan om even bij te praten met Guus Hiddink, met wij hij in 2009 nog werkte bij Chelsea. De Nederlander kon wel lachen met het incident. 

"We hebben nog geprobeerd de handschoenen te verstoppen, maar dat heeft hij niet laten gebeuren. We hebben ook geprobeerd ze extra glad te maken, maar dat heeft hij ook ontdekt. Nee, de handschoenen waren per ongeluk hierheen verstuurd en we hebben ze teruggegeven. Dat is het verhaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties