Poulain rekent af met Kortrijk: "Ik wou me niet langer vervelen"

Redactie
| 11 reacties
Poulain rekent af met Kortrijk: "Ik wou me niet langer vervelen"
Foto: © photonews

Benoit Poulain moest en zou deze winter vertrekken bij KV Kortrijk. De verdediger was uitgekeken op de club, waar volgens hem heel wat veranderd is sinds de komst van de nieuwe eigenaars.

Poulain wou absoluut weg. “Ik had nood aan een nieuwe sportieve uitdaging. Misschien dat ik op het einde van het seizoen, als ik einde contract was, meer keuze zou hebben gehad en meer geld kon verdienen, maar ik wilde me niet langer vervelen bij KV Kortrijk", zegt de 28-jarige Fransman in HLN.

De sfeer is met de nieuwe bazen verminderd

Poulain zag dat er iets scheelt bij de Kortrijkzanen. "Ik had twijfels over de toekomst van KVK op korte termijn. Op alle niveaus. Ik vind dat we sinds het begin van het seizoen voor een klein ‘mirakel’ hebben gezorgd door zo lang mee te strijden voor play-off I."

"We hebben veel matchen gewonnen op het mentale, maar in vergelijking met vorig seizoen heb ik de laatste zes maanden niet veel plezier meer beleefd. Toen ik arriveerde, voelde ik me goed bij een familiale club, maar met de nieuwe bazen is de sfeer wel verminderd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties