OHL-fans geloven erin: "We hebben kwaliteit, maar er was dat persoonlijk gevecht tussen coach en spelers"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
OHL-fans geloven erin: "We hebben kwaliteit, maar er was dat persoonlijk gevecht tussen coach en spelers"
Foto: © photonews

Het beloven spannende weken te worden voor de ploegen onderin. Net als voor de supporters die nagelbijtend toeleven, ook die van OH Leuven.

"De meeste mensen voelen dat het geluk aan onze kant staat", vertelt Stijn Vranckx van supportersclub Eendracht Leuven in gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik heb er een goed oog in, al blijft het afwachten. Er volgt nog een zwaar programma."

De komst van Emilio Ferrera heeft veel veranderd in de studentenstad. "Ik heb niets tegen Jacky Mathijssen, maar hij zat bij ons op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Iedereen speelt nu weer op zijn beste posities. We wisten dat we veel kwaliteit hadden. Er was gewoon een persoonlijk gevecht tussen de spelers en de coach. Dat is jammer."

Men maakt werk van nieuwe tribunes. Dan is het de bedoeling om je stadion vol te krijgen

Stijn Vranckx Eendracht Leuven

Met een 15e stek is OHL gered. Maar de fans mikken hoger en willen naar PO2. "Bij een 15e plaats hebben de spelers lange tijd niets te doen. En ook voor de fans is dit niet leuk. Men maakt werk van nieuwe tribunes. Dan is het de bedoeling om je stadion vol te krijgen", besluit Vranckx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties