Ongeduld wordt groter: wat met Davy Roef?

Ongeduld wordt groter: wat met Davy Roef?
Foto: © Photonews

Silvio Proto is nog steeds de onbetwiste nummer 1 bij Anderlecht. En het ziet er niet naar uit dat daar snel verandering in zal komen. Ondertussen beginnen ze zich binnen de entourage van Davy Roef toch vragen te stellen.

Roef wordt gezien als de volgende nummer 1 van Anderlecht, maar wanneer zal dat zijn? Door het snelle einde van het bekeravontuur moet de 21-jarige doelman het doen met enkele optredens bij de beloften, waar binnenkort ook weer Mile Svilar in doel moet staan.

Roef heeft te horen gekregen dat Anderlecht op hem rekent, maar rond hem worden ze toch onrustig door het uitblijven van kansen. Men weet in zijn entourage ook dat doelman de moeilijkste positie van het elftal is, aangezien er maar één kan spelen, maar dat er niet eens gepraat kan worden over een uitleenbeurt maakt het wel moeilijker.

Roef zelf is geen jongen die gaat klagen, maar voor zijn ontwikkeling moet hij wel beginnen matchritme opdoen. Als dat bij Anderlecht niet kan, wil men voor volgend seizoen een andere oplossing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties