Vermaelen wordt gretig aan Engelse topclub gelinkt, maar...

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Vermaelen wordt gretig aan Engelse topclub gelinkt, maar...
Foto: © photonews

De transfercarrousel draait op volle toeren op Transfer Deadline Day, dat mogen we aan den lijve ondervinden. Nu en dan duikt er ook een opmerkelijke kwakkel op. Neem nu de geruchten omtrent Thomas Vermaelen.

Zondag publiceerde het Britse Metro een analyse over onze landgenoot. Over waarom Vermaelen een toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor Chelsea. Belangrijk detail: van echte interesse van Chelsea was geen sprake.

Vandaag (maandag, nvdr.) staat er in de Spaanse media (hun Engels is blijkbaar niet zo geweldig, nvdr.) dan plots te lezen dat Chelsea vol voor Vermaelen gaat. Nu wordt het écht leuk: Metro is gretig op Transfer Deadline Day en bericht hetzelfde: 'Chelsea wil Vermaelen'. Of hoe een gerucht soms tot stand kan komen...

Vertrek Vermaelen lijkt uitgesloten

Of het op Transfer Deadline Day ook effectief nog tot een transfer komt voor Vermaelen? De kans lijkt klein. Hoewel onze landgenoot de laatste tijd veel kritiek te slikken kreeg van de Spaanse pers, lijkt Barça (voorlopig) het vertrouwen in de linksvoetige mandekker te behouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties