Luis Enrique kan met Barcelona record van Guardiola evenaren

Stijn Van Hove
Stijn Van Hove
| 1 reacties
Luis Enrique kan met Barcelona record van Guardiola evenaren
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgen moet Luis Enrique het met Barcelona opnemen tegen Levante. Dat wordt een 'makkie' voor Messi en co, zou je dan denken. Maar de wedstrijd heeft nog een extraatje: Barcelona is op zoek naar een nieuw record.

Dat staat momenteel op naam van Pep Guardiola. De trainer van Bayern München was in het seizoen 2010-2011 wel 28 opeenvolgende wedstrijden ongeslagen met de Catalanen. Als Barcelona zondag wint op het veld van Levante, dan evenaren Enrique en de zijnen die reeks. 

Als je de teams van toen en nu zou vergelijken, dan zijn er veel gelijkenissen. Voor Messi zou het de tweede keer zijn dat hij het record mee op zijn naam mag zetten. Hij was er net als Dani Alves, Piqué, Mascherano en Iniesta al bij in 2010-2011.

Al zijn ook heel wat spelers vertrokken sindsdien natuurlijk en zijn er een aantal nieuwe sterren opgestaan. Met MSN als aanvalstrio, zou winnen bij het bescheiden Levante geen probleem mogen zijn. Al is de verplaatsing naar de tweede ploeg uit Valencia niet meteen de favoriete reis van Barcelona. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties