"Antwerp geeft het niet meer uit handen, want de achtervolgers zijn gewoon té wisselvallig"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
"Antwerp geeft het niet meer uit handen, want de achtervolgers zijn gewoon té wisselvallig"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC liet afgelopen weekend een steekje vallen in de Proximus League. De fiere leider verloor op het veld van zijn eerste achtervolger: Tubize. Ligt de titelstrijd nu weer helemaal open of toch niet? Wij vroegen het aan kenner Guido Brepoels.

“Neen, volgens mij gaat Antwerp dit niet meer uit handen geven. Oké, de nederlaag op het veld van Tubize komt aan. Dat is een tik(je). Maar volgens mij zijn de achtervolgers gewoon té wisselvallig om Antwerp het vuur nog écht aan de schenen te kunnen leggen.”

Brepoels is wel benieuwd naar hoe de oudste club van ons land zal omgaan met het tikje dat het kreeg van Tubize. “Het is nu uitkijken naar hoe Antwerp zal reageren na die verliespartij.”

"De kwaliteit, de ervaring en... de aanhang zullen Antwerp aan de titel helpen"

“Het is aan de jongens van David Gevaert om te tonen dat ze zich kunnen herpakken. En als dat komend weekend meteen lukt, dan zie ik niet in waarom Antwerp de titel niet zou kunnen pakken.”

“Die ploeg staat oververdiend aan de leiding en beschikt over voldoende kwaliteit en ervaring om de laatste rechte lijn van het kampioenschap in te gaan. En mocht dat niet genoeg zijn, dan is er nog altijd de fantastische aanhang van The Great Old, hé”, besluit Brepoels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties