Ex-ploegmakker weet het zeker: "Boussoufa beschikt over alles om dit Gent iets bij te brengen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Ex-ploegmakker weet het zeker: "Boussoufa beschikt over alles om dit Gent iets bij te brengen"
Foto: © photonews

Mbark Boussoufa speelt sinds kort opnieuw in de Jupiler Pro League, en die transfer ging niet onopgemerkt voorbij. Nu de storm omtrent zijn komst een beetje gaan liggen is, legden wij ons oor te luisteren bij een oude ploegmakker van Boussoufa: Davy De Beule.

De Beule speelde destijds bij AA Gent nog samen met Boussoufa, en kan de Marokkaanse balvirtuoos dan ook goed inschatten. “Ik heb altijd wel gedacht dat hij op een dag terug naar België zou komen”, opent De Beule in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Hij heeft hier naam gemaakt, en is hier veel bekender dan in pakweg Rusland of Nederland. Hij heeft zich altijd goed gevoeld in ons land, en dat heeft wellicht een rol gespeeld in zijn keuze om naar Gent te trekken.”

"Boussoufa zal zijn waarde snel genoeg tonen"

De Beule denkt dat Boussoufa snel zijn draai zal vinden bij zijn ‘nieuwe’ club. “Ik ben blij dat hij terug is bij Gent, het is een mooie transfer voor alle betrokken partijen. Hoewel er de eerste dagen heel wat te doen was rond zijn komst, denk ik wel dat hij een aanwinst is voor de Buffalo’s. Hij zal zijn waarde snel genoeg tonen.”

“Mbark heeft absoluut de juiste ingesteldheid en de drive om dit Gent iets bij te brengen. Het is een verstandige kerel – zeker geen moeilijke jongen – die zich snel zal aanpassen en integreren in die spelersgroep van Gent", besluit de huidige speler van Beerschot-Wilrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties