Manchester United mag deze topcoach vergeten, hij kreeg een conctractverlenging

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 3 reacties
Manchester United mag deze topcoach vergeten, hij kreeg een conctractverlenging
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain heeft zijn succescoach Laurent Blanc een nieuw contract gegeven tot 2018. Zijn vorig contract liep na dit seizoen af, maar hij blijft toch nog langer bij de club.

Laurent Blanc prijsde zich gelukkig met de nieuwe verbintenis. "Het is voor mij een enorm plezier dat ik nog langer trainer van deze club mag blijven. "Ik dank de club voor het vertrouwen. Sinds mijn eerste dagen als trainer van PSG heb ik enorme stappen gezet, terwijl de club zich ook flink ontwikkeld heeft."

Blanc is sinds 2013 trainer van PSG en werd twee keer op rij kampioen met de club. Ook won hij twee keer de Coupe de la Ligue en een keer de Coupe de France. Bovendien haalde de ex-verdediger drie keer de Super Cup naar de Franse hoofdstad.

Manchester United

Laurent Blanc zijn goeie prestaties met PSG bleven niet onopgemerkt. De Fransman stond ook in de belangstelling bij Manchester United om Louis Van Gaal op te volgen, maar die mogen hem dus van het lijstje schrappen. Ook was hij een kanshebber om Didier Deschamps op te volgen bij de Franse nationale ploeg na het EK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties