Anderlecht herleeft: "Maar we staan nog steeds in het krijt bij de supporters"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 15 reacties

Besnik Hasi belooft dat het nog beter zal gaan met Anderlecht

Anderlecht herleeft: "Maar we staan nog steeds in het krijt bij de supporters"
Foto: © photonews

Besnik Hasi zat er als een opgelucht man bij. "Ik heb geen excuses meer", zei hij zelf vrijdag. Voor wat Anderlecht tegen Zulte Waregem liet zien, waren - eindelijk - geen excuses meer nodig. De stijgende lijn is zichtbaar.

Na de zware weken die Hasi en zijn ploeg achter de rug hadden, deed een thuisprestatie zoals die tegen Essevee deugd. "Dit was een complete match van het collectief", zei Hasi tevreden. "Er is verbetering zichtbaar, maar we staan nog niet waar we willen staan."

Hasi legt de lat dus hoog. En terecht, want uitblinkers in dat collectief, zoals Filip Djuricic en Alexander Büttner, kunnen nog geen negentig minuten aan. "Badji staat iets verder dan die twee. Zulke jongens hebben we ook nodig. Hij laat de ploeg beter voetballen en zorgt voor evenwicht en concurrentie. Zo spelen we meer als ploeg."

We hebben veel kritiek gekregen, maar ze hadden gelijk

Het publiek ging er ook weer vol achter staan, iets wat het vertrouwen ook zal gesterkt hebben. "We hebben veel kritiek gekregen, maar ze hadden gelijk. We moesten thuis eens iets laten zien. We stonden en staan in het krijt bij hen", besefte Hasi.

"Er was veel te doen rond ons en we zaten in de hoek waar de klappen vielen. Maar ik zeg het: we staan nog niet waar we willen staan. Het collectief zal nog sterker worden. Er is ook nog een jongen als Dendoncker die terugkomt en die zal de concurrentie nog aanscherpen en ons nog meer opties geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties