Bij Westerlo zijn ze zelfzeker na zege tegen Standard: "We gaan ons redden!"
Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Westerlo
| 24 reacties

Bij KVC Westerlo zijn ze zelfzeker na zege tegen Standard: "We gaan ons redden!"

Bij Westerlo zijn ze zelfzeker na zege tegen Standard: "We gaan ons redden!"
Foto: © Photonews

KVC Westerlo knokte zich zondagavond naar een 2-0-overwinning tegen Standard. Een verrassing, maar vooral een opluchting voor de spelers van de ploeg die al een heel seizoen tegen degradatie knokt.

“Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar het is ons toch maar mooi gelukt om thuis een topclub te verslaan”, stak een zichtbaar opgeluchte Benji De Ceulaer na de wedstrijd van wal. “We hebben negentig minuten lang geknokt én zijn er in geslaagd om de match tot een goed einde te brengen.”

Ein-de-lijk komt Westerlo weg van die laatste plaats. “Of dat voor een ander gevoel zorgt? Goh, we bengelen al een heel seizoen onderaan het klassement. Wij zijn het stilaan gewend. Voor onze concurrenten, die nu onder ons staan, zal dit wellicht aankomen.”

"Dit zijn drie bonuspunten"

Goaltjesdief Frédéric Gounongbe was net als De Ceulaer erg opgetogen. “Dit zijn drie bonuspunten. We hadden niet durven hopen op puntengewin tegen Standard, ook al had het vorige week nog verloren bij STVV.”

“Het lijkt erop alsof we net op het juiste moment weg klimmen van die laatste plaats, met de eindstreep die iedere week dichterbij komt. Of we ons gaan redden? Ja, dit Westerlo gaat zich redden”, besloot een zelfzekere Gounongbe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties