Reactie Casteels legt 'vermijdbare' tegengoals uit: "Het ging te makkelijk"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Gent
| 6 reacties
Casteels legt 'vermijdbare' tegengoals uit: "Het ging te makkelijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VfL Wolfsburg stapte met een prima uitgangspositie op zak de bus op richting Duitsland. Onze landgenoot Koen Casteels kon terugblikken op een aardige match, maar moest zich in de slotfase toch nog twee keer omdraaien.

Na de wedstrijd liet Casteels zich uit over de tegendoelpunten. “Of de goals vermijdbaar waren? Alle goals zijn vermijdbaar, hé", knipoogde de goalie.

"Zag de bal laat vertrekken bij schot van Kums" - Koen Casteels

"Bij het eerste doelpunt lieten we Kums makkelijk naar binnen komen. Bovendien zag ik de bal ook niet meteen vertrekken bij dat schot. Er stonden twee verdedigers in de baan van het schot en daardoor kon ik pas laat reageren.”

“Ik raakte de bal nog wel, maar onvoldoende om een tegendoelpunt te vermijden. Of ik verrast was bij de tweede tegengoal? Goh, ik denk dat we het duel aan de eerste paal hadden moeten winnen en eerst op de bal hadden moeten zijn.”

"Een goede uitgangspositie, maar..."

Koen Casteels

Voor de plotse terugkeer van Gent had Casteels geen pasklaar antwoord. “Tachtig minuten lang was er geen vuiltje aan de lucht. We vertrekken hier dan wel met een goede uitgangspositie, maar het is toch jammer dat we de 0-3 niet konden vasthouden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties