Twee geplaagde ploegen met één doel voor ogen: mathematisch zeker zijn van het behoud

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Twee geplaagde ploegen met één doel voor ogen: mathematisch zeker zijn van het behoud
Foto: © photonews

KV Kortrijk krijgt vanavond het bezoek van STVV. Beide ploegen hangen in de grijze middenmoot van het klassement, maar zijn mathematisch nog niet zeker van het behoud. Een belangrijke wedstrijd dus.

Het begint stilaan weer rustig te worden in het Guldensporenstadion, zo na het ontslag van Johan Walem. Interim-trainer Karim Belhocine kon zijn jongens nog niet naar de overwinning leiden, maar er werd vorig weekend wel gelijkgespeeld tegen Charleroi.

Belhocine kan tegen Sint-Truiden geen beroep doen op de geblesseerden Chanot, De Smet, Van Eenoo en Lallemand. Gigot zit dan weer een speeldag schorsing uit.

Geen Raman, Ono, Boli, Tchité

STVV boekte twee weken geleden een deugddoende overwinning op het veld van Standard, maar ging een week later wel zwaar onderuit tegen KV Mechelen (0-3). Met wedstrijden tegen Zulte Waregem en Club Brugge in aantocht doen de Kanaries er best aan om vanavond al iets te sprokkelen.

Trainer Chris O’Loughlin mist vooral in zijn voorhoede enkele belangrijke spelers. Raman, Ono, Boli én Tchité zijn out, terwijl Bagayoko geschorst is. Tchenkoua en Dussaut verschijnen wellicht aan de aftrap.

Waag er een gokje op!

Denk jij dat STVV straks gaat winnen in het Guldensporenstadion? Waag er een gokje op bij Unibet, want een zege van de Kanaries kan je heel wat opleveren. Nog geen account bij Unibet? Maak er dan een aan via deze link en neem jouw welkomstbonus van 60 euro in ontvangst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties