Is er hoop voor Arsenal? Als het van dit afhangt, dan ziet het er alleszins niet goed uit voor Barcelona
Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties

Is er hoop voor Arsenal? Als het van dit afhangt, dan ziet het er alleszins niet goed uit voor FC Barcelona

Is er hoop voor Arsenal? Als het van dit afhangt, dan ziet het er alleszins niet goed uit voor Barcelona
Foto: © photonews

Hoewel Arsenal dinsdagavond de thuisploeg is, is FC Barcelona toch topfavoriet om de wedstrijd in de achtste finales van de Champions League te winnen. Al spreken de statistieken voor een keertje niet allemaal in het voordeel van de Spaanse landskampioen.

Zoals u weet – of u weet het nog niet – kon Lionel Messi gedurende zijn carrière nog niet één keer scoren tegen Petr Cech. De Tsjechische doelman hield de Vlo in maar liefst zes opeenvolgende wedstrijden van een doelpunt. Belangrijk gegeven: Cech stond doen in doel bij een defensief wel érg sterk Chelsea.

Suarez vloerde Cech twee keer

Het wordt dinsdagavond dus een mentale kwestie voor Messi, die vast en zeker op zoek zal gaan naar zijn eerste doelpunt tegen de doelman van The Gunners.

In de vijf keer dat Cech Luis Suarez tegenover zich kreeg, hoefde hij in totaal ook maar twee goals van de Uruguayaan te incasseren. Dat was tijdens de Liverpool-periode van de aanvaller.

Neymar speelt voor het eerst tegen Cech

Net als Messi kon Neymar nog niet scoren tegen Cech. Al is dat ook niet zo gek, aangezien Neymar en Cech nog niet één keer tegenover elkaar stonden. Benieuwd of Cech zijn record staande kan houden tegen Messi en co.

Cech vs. MSN in cijfers

Naam

Wedstrijden vs. Cech

Doelpunten vs. Cech

Aantal keer dat Cech speler van goal hield

Lionel Messi

6

0

6

Luis Suarez

5

2

3

Neymar

0

0

0

Zet in op een doelpunt van Messi (of ga voor het omgekeerde!)

Denk jij dat Messi deze keer wel zal scoren tegen Cech? Waag er dan zeker een gokje op bij Unibet. Een doelpunt van de Argentijn kan je namelijk zomaar eventjes 120 euro opleveren! Nog geen account bij Unibet? Maak er dan een aan via deze link en neem jouw welkomstbonus van 60 euro in ontvangst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties