Solden: deze spelers zijn in de zomer gratis op te pikken bij hun club
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Solden: deze spelers zijn in de zomer gratis op te pikken bij hun club
Foto: © photonews

Verschillende topspelers zijn aan hun laatste weken bij hun club. Dat betekent dat er in de zomer verschillende zaakjes te doen zijn. Als u interesse hebt, verwijs ik u door naar hun zaakwaarnemer.

Sinds het Bosmanarrest zijn spelers als hun contract afloopt vrij om te gaan en staan waar zij dat willen. Voor dat arrest moesten geïnteresseerde club nog een transfersom betalen in dat geval. Dat maakt dat een speler een interessante optie kan worden als zijn contract afloopt.

Wij hebben voor jullie een lijstje gemaakt met de topspelers die deze zomer gratis op te pikken zijn. Al moeten ze natuurlijk akkoord gaan met het aangeboden loon. Wij hebben ook uitgezocht welke ploegen kans maken om de vis binnen te halen.

Zlatan Ibrahimovic (PSG)

Zlatan lijkt genoeg te hebben gehad van de Franse hoofdstad. Na 4 seizoenen en 98 doelpunten heeft de Zweedse superster zin om andere oorden op te zoeken. Hij liet al uitschijnen dat de USA een optie kan zijn, maar de geruchten gaan dat Real ook geïnteresseerd is in zijn diensten, kijk maar hier.

Steve Mandanda (Olympique Marseille)

De ervaren doelman verdedigt de kleuren van Marseille al sinds 2008. Mandanda vindt het nu tijd om het buitenland eens te verkennen. De kans is groot dat hij richting Liverpool gaat, want zowel Everton als Liverpool toonden al interesse.

Riccardo Montolivo (AC Milan)

De 31-jarige middenvelder en zijn club AC Milan hebben tot nu toe nog geen nieuwe overeenkomst kunnen sluiten. Arsenal toonde tijdens de zomer al concrete interesse in de sierlijke middenvelder, maar tot een transfer kwam het niet. Wie weet lukt het deze keer wel.

Fernando Torres (AC Milan)

El Niño wordt momenteel verhuurd aan de club waar het voor hem allemaal begon, Atlético Madrid. Bij de Rojiblancos heeft hij echter geen potten kunnen breken. Terug naar Milaan dan maar, al lijkt een langer verblijf daar ook niet aan de orde. Volgens de geruchten zou Barcelona interesse tonen in de spits.

Hatem Ben Arfa (OGC Nice)

De Fransman met Tunesische roots kwam als enfant terrible over van Newcastle. Te zwaar, te duur en geen rendement. Bij Nice heeft hij echter laten zien dat hij het nog kan en is hij één van de topspelers uit de Ligue 1. Een toptransfer dient zich aan en Ben Arfa zelf heeft al laten uitschijnen dat hij PSG wel ziet zitten.

Gregory van der Wiel (PSG)

Ook de Nederlandse verdediger mag al beginnen uitkijken naar een nieuwe club. Zijn club PSG heeft nog niet laten uitschijnen dat ze de Nederlander langer aan zich willen binden. Ook de speler zelf twijfelt aan een langer verblijf, naar eigen zeggen "omdat hij te weinig vertrouwen voelt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties