Lestienne in actie? Het is van moeten voor Kompany

Redactie
| 0 reacties
Lestienne in actie? Het is van moeten voor Kompany
Foto: © photonews

Chelsea en Arsenal verloren al in de Champions League, Manchester United ging er al uit in de groepsfase. Als de teams uit de Premier League er dit seizoen nog iets van willen pakken, wordt toch vooral naar Manchester City gekeken. En wat kan PSV tegen Atlético Madrid?

PSV tegen Atlético Madrid, dat lijkt een beetje op Gent tegen Wolfsburg. Het team uit de lage landen kan mits een wonderdag iets beginnen tegen de grootmacht, maar makkelijk wordt het niet.

Vorige week hoorden we tot twee keer toe de klanken van Zombie Nation door de speakers knallen, nu moet dat ook in Eindhoven gebeuren. Zien we Lestienne opnieuw aan het werk? Hij maakt mogelijk zijn comeback in de tweede helft.

Van moeten voor Kompany

Zien we zeker niet aan het werk: Yannick Carrasco. Ook nog steeds geblesseerd is Kevin De Bruyne, terwijl Vincent Kompany met Manchester City weet wat er moet gebeuren in het verre Kiev.

Dit weekend werd de FA Cup opgegeven door The Citizens om alles op dit duel te zetten. Nu dan toch verliezen zou ernstige problemen geven, temeer er nog geen enkele Engelse ploeg indruk heeft gemaakt in de CL.

The Citizens zijn favoriet, maar een gokje van 60 euro - via ons kan u die gratis claimen - kan u meteen 231 euro opleveren bij een winst van Kiev en zels 264 euro als PSV wint.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties