Voorzitter Diegem Sport: "Het belangrijkste is dat we de zaak terug in orde krijgen"

Jacob Delabastita
Jacob Delabastita
| 1 reacties
Voorzitter Diegem Sport: "Het belangrijkste is dat we de zaak terug in orde krijgen"

Diegem Sport zit met de handen in het haar. Reparatiewerken hebben het veld herschapen in een veldritparcours. Maar de voorzitter blijft optimistisch.

U kon hier gisteren al lezen dat er problemen waren in het stadion van derdeklasser Diegem Sport. Hoe het juist zat, kan u hier lezen. Wij belden vandaag de voorzitter op en vroegen hem om een korte reactie en een stand van zaken.

Oplossingen zoeken

"Het is inderdaad een redelijk groot probleem, dat niet zo maar op te lossen valt," zegt Guy Van Weyenberge. "We moeten ons veld voor de volgende thuismatch speelklaar krijgen, want als op dit veld een druppel regen valt, wordt het direct een modderpoel."

"Ook op de lange termijn moeten we oplossingen zoeken. Het spreekt voor zich dat we het veld voor volgend seizoen terug volledig in orde moeten krijgen. Op die plekken waar nu de modder ligt kan het gras moeilijk opnieuw groeien."

Positief naar de toekomst

"De oplossing die we uitzoeken, moet voor iedereen passen," gaat de voorzitter verder. "Daar zijn we momenteel over aan het onderhandelen met de betrokken partijen en die onderhandelingen verlopen goed en in een constructieve sfeer. Morgen komen we weer samen voor een vergadering."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties