Ronaldo heeft hele kleedkamer tegen zich: "Op knuffels moet hij niet rekenen"

Ronaldo heeft hele kleedkamer tegen zich: "Op knuffels moet hij niet rekenen"
Foto: © photonews

Cristiano Ronaldo heeft zich niet populair gemaakt in zijn eigen kleedkamer. De Portugees deed afgelopen weekend de zware uitspraak: "Als iedereen op mijn niveau speelde, werden we kampioen." En dat is in een paar verkeerde keelgaten geschoten.

Het Spaanse Diario Gol legde zijn oor te luister in de Madrileense vestiaire. Kapitein Sergio Ramos organiseerde een groepsgesprek na de uitspraak van Ronaldo en dat zorgde voor vuurwerk. Volgens zijn ploegmaats is Ronaldo passief geworden. "Het verschil is immens. Cristiano is radicaal veranderd, hij beweegt amper op training en toont totaal geen interesse."

Ronaldo reageerde met excuses: "Mijn woorden waren slecht gekozen, het was niet de bedoeling iemand te kwetsen . Ik doelde enkel op het feit dat er veel geblesseerden zijn", stuurde hij blijkbaar via Whatsapp.

Mateo Kovacic - die door Ronaldo Kovacevic genoemd werd - was woedend, terwijl de rest vrij kalm bleef bij het groepsgesprek.. "Je weet nog niet eens hoe ik heet!" verweet hij 'CR7'. Ook Modric en Kroos waren niet blij en Isco reageerde gekwetst. "We gaan niet eten met hem en op knuffels moet hij zeker niet rekenen", lieten zij weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties