De fans van Westerlo, OHL en STVV aan het woord: dit zijn hun geplande acties

Timothy Collard Diederik Geypen
Timothy Collard en Diederik Geypen
| 0 reacties
De fans van Westerlo, OHL en STVV aan het woord: dit zijn hun geplande acties
Foto: © photonews

De degradatiestrijd in de Jupiler Pro League was nog niet vaak zó ongelofelijk spannend. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie kunnen met Westerlo, OH Leuven en STVV nog drie teams uit de eerste klasse tuimelen. Wij laten de fans van de drie ploegen aan het woord.

Vandaag, een dag voor de match(en) van de waarheid, laten we de supportersclubs praten over de voorziene acties. Komt er een tifo of is er iets anders gepland?

Westerlo:

“Het sfeervak zal sowieso uitverkocht zijn en in principe spelen we in een vol stadion. Er is een papiertifo voorzien in de grote zittribune achter het doel en in het sfeervak”, aldus Jimmy Mangelschots van De Blue Ara’s.

“Verder zal er ook een deejay aanwezig zijn, die voor de wedstrijd in vak F voor sfeer zal zorgen. Als het goed afloopt, dan zal diezelfde deejay na de wedstrijd naar de westkantine verhuizen om er een feestje van te maken.”

OHL:

"We gaan vlaggen uitdelen aan de fans en een oproep doen om geschminkt naar het stadion te komen. Hiervoor zullen we ook schminksters voorzien”, zegt Vincent Goovaerts van vzw O-Hasj-El.

“Verder is er een traditionele tifo en volgt er mogelijk nog een actie om goedkopere drank aan te bieden. Het is dé match van de waarheid. Van de sterke thuisreputatie hopen we nog één keer gebruik te maken."

STVV:

“Ik ben niet op de hoogte van specifieke acties, maar onze supporters zullen hun best doen om achter de ploeg te staan. Het zal tijdens de match spannend genoeg zijn. Ik denk dat er nog nooit zoveel supporters met hun gsm de andere matchen in de gaten zullen gehouden hebben als nu", besluit Mario Lelièvre van Grankanaria.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties