Ex-speler Anderlecht heeft opmerkelijke mening: "Anderlecht moet Preud'homme weghalen bij Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
Ex-speler Anderlecht heeft opmerkelijke mening: "Anderlecht moet Preud'homme weghalen bij Club Brugge"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi ligt dezer dagen nogal onder vuur na de mindere prestaties van RSC Anderlecht. De geplaagde coach heeft zondag tegen KV Kortrijk een overwinning nodig, maar enkele analisten denken al aan een mogelijk nieuwe trainer voor paars-wit.

En gewezen Rode Duivel Philippe Albert schuift een wel erg opmerkelijke naam naar voor in een gesprek met La Dernière Heure. “Waarom niet Michel Preud’homme?”, vraag Albert zich luidop af.

“Als hij de titel pakt met Club Brugge, heeft hij mogelijk nood aan een nieuwe uitdaging. Verder zijn er nog Yves Vanderhaeghe, Hein Vanhaezebrouck en Felice Mazzu”, stelt Albert nog drie Belgische opties voor.

"Anderlecht moet voor een Belgische trainer kiezen"

Philippe Albert

“Anderlecht kiest best voor een Belgische oefenmeester. Iemand die de club kent. Want met een buitenlander moet je weer vanaf nul beginnen”, besluit de ex-speler van paars-wit.

Of Preud'homme straks ook naar Anderlecht zal overstappen, lijkt ons sterk. De coach ligt bij de supporters van Club Brugge in de bovenste schuif en zou zich niet bepaald populair maken door bij de rivaal aan de slag te gaan. Bovendien ligt MPH nog tot de zomer van 2019 onder contract op Jan Breydel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties