Everton-coach geeft voor het eerst het mogelijke vertrek van Lukaku toe

Redactie
| 10 reacties
Everton-coach geeft voor het eerst het mogelijke vertrek van Lukaku toe
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je hebt onder een steen geleefd de voorbije maanden als je nog niet hebt gezien dat Romelu Lukaku serieus aan het knallen is. En Everton lijkt daar de dupe van te worden. Dat beseft ook Roberto Martinez.

Jawel, de dupe. Everton draait dit seizoen niet bepaald een goede jaargang, terwijl Romelu Lukaku wel aan de lopende band in de belangstelling staat. The Toffees profiteerden dit seizoen dus niet optimaal van de Rode Duivel.

Roberto Martinez schreewde de voorbije maanden van de daken dat Lukaku niet te koop is. Maar de Spaanse coach van Everton beseft ook dat zijn stem deze zomer door het het vele roepen en tieren niet zal halen.

"Het is een teken dat zelfs Manchester United destijds geen andere keuze had dan Cristiano Ronaldo te laten vertrekken", vertelt Martinez in Het Laatste Nieuws. De coach beseft dat Everton machteloos staat als er een topclub komt aankloppen.

Zestig miljoen euro

Desalniettemin willen de blauwhemden zestig miljoen euro vangen voor Big Rom. "Op die manier kunnen we onze kern dan toch tenminste versterken met drie à vier spelers", houdt de Spanjaard de moed erin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties