Problemen bij Duitsland: bondscoach stuurt probleemkind naar huis
Jaap Vreeke
| 0 reacties

Joachim Löw stuurt de Duitse spits Max Kruse naar huis wegens wangedrag

Problemen bij Duitsland: bondscoach stuurt probleemkind naar huis

De Duitse bondscoach, Joachim Löw, heeft VFL Wolfsburg-spits Max Kruse weggestuurd bij de selectie van het Duitse elftal wegens wangedrag.

Max Kruse maakte het te bont voor Joachim Löw. De VFL Wolfsburg-spits wordt naar huis gestuurd door de coach van Die Mannschaft. De 28-jarige aanvaller pakte op zijn verjaardagsfeestje de gsm van een fotograferende vrouw af in een Berlijnse nachtclub.

Dat incident is de druppel voor de Duitse-oefenmeester Joachim Löw, hij houdt Kruse buiten de selectie voor de oefenduels met Engeland en Italië.

Te vaak

Het is niet de eerste keer dat de spits in opspraak komt. Hij verloor eerder al 75 duizend euro in een taxi en werd aangesproken op zijn eetpatroon. "Hij heeft zijn voorbeeldfunctie niet waargemaakt", verduidelijkte Löw in een statement op de website van de Duitse voetbalbond.

"Ik houd van spelers die zich op het voetbal en het EK richten

-Joachim Löw

"Ik houd van spelers die zich op het voetbal en het EK richten, ook tussen de wedstrijden door. Het incident van afgelopen weekend past daar niet in. Max heeft zich meerdere keren onprofessioneel gedragen. Dat accepteer ik niet", besloot de oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties