Chadli wil zich laten zien in moeilijke tijden: "Dat is een extra motivatie om te winnen"

Chadli wil zich laten zien in moeilijke tijden: "Dat is een extra motivatie om te winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nacer Chadli kan profiteren van de veelvuldige blessures in het aanvallende compartiment van de Rode Duivels. Zonder Hazard, De Bruyne en Carrasco moet hij toch haast spelen? "Ik ga nergens van uit, de bondscoach beslist."

Chadli houdt zich dus nog wat op de vlakte, maar de Rode Duivel kan op verschillende posities uit de voeten en dat is nu echt wel in zijn voordeel. "Links, rechts of op de 10 kan ik alledrie spelen. Liever op links dan op rechts wel. Diep in de punt? Daar hebben we andere spitsen. In de jeugdreeksen heb ik dat wel nog gedaan en ik voel me goed dicht bij de goal."

Toch wil hij niet te hoog van de toren blazen: "Voetbal is niet logisch, dus ga ik geen basisplaats van mezelf afroepen. Dit is wel een mooie indicatie om te weten waar je staat in de hiërarchie, maar ook een bankzitter kan zijn nut bewijzen. Dat heb ik ook bij Tottenham al meermaals gedaan."

Dat de match in Portugal doorgaat en niet in Brussel? Dat is toch wat jammer voor de Rode Duivel. "We willen nu onze fans plezieren door daar te gaan winnen. Het waren moeilijke tijden, maar een overwinning zou ons deugd doen en de fans ook. Dit is zeker een extra motivatie om te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties