Sprokkels 03/04: Cesare Maldini overleden, Limbombe in hete derby

Redactie
| 4 reacties
Sprokkels 03/04: Cesare Maldini overleden, Limbombe in hete derby
Foto: © Photonews

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • Cesare Maldini is op 84-jarige leeftijd overleden, dat vermeldt AC Milan op de clubwebsite. "Vaarwel liefste Cesare. Vandaag is de wereld een grote man kwijtgespeeld. We verliezen een hoofdstuk uit onze geschiedenis. Je zal gemist worden", staat er te lezen. Cesare is de vader van AC Milan-legende Paolo Maldini.
  • Massimiliano Allegri wil langer doorgaan bij Juventus. Dat vertelde de 48-jarige trainer van De Oude Dame na de 0-1 overwinning op bezoek bij Empoli. "Als we binnenkort een middag vrij hebben, dan ga ik met de club praten. Ik ben gelukkig hier en Juventus is gelukkig met mij. Wanneer we elkaar ontmoeten, zet ik een handtekening onder het nieuwe contract", vertelde de oefenmeester aan Mediaset.
  • Bij Feyenoord ziet Dirk Kuyt zichzelf nog niet stoppen na dit seizoen. "Als je een uitdaging aangaat, moet je daar achter gaan staan, ook als het tegenzit. Dan moet je niet weglopen", vertelde de 104-voudige international aan Fox Sports. De club en Kuyt zijn nog niet in onderhandeling over een contractverlenging.
  • Anthony Limbombe is uitgegroeid tot een sleutelspeler bij NEC Nijmegen dat vandaag de Gelderse derby speelt tegen aartsrivaal Vitesse. De Nijmegenaren kennen en uitstekend seizoen onder coach Ernst Faber en Limbombe speelt daar een belagrijke rol in.
  • Na de overwinning in El Clásico greep Cristiano Ronaldo zijn kans om zijn gespierde torso te tonen aan de camera's. Op de Twitterpagina van De Koninklijke verscheen de Portugese aanvaller in niets meer dan een onderbroek.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties