Piqué wil wraak na verloren Clasico en daagt Real weer uit zoals vanouds

Maarten Pottie
| 27 reacties
Piqué wil wraak na verloren Clasico en daagt Real weer uit zoals vanouds

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gerard Piqué scoorde zaterdag nog tegen Real Madrid in de Clasico. Barcelona verloor de wedstrijd uiteindelijk met 1-2, dus wil de Spaanse international een kans om het goed te maken.

Die kans wil Piqué krijgen tijdens de finale van de Champions League in Milan. "Iedereen zou tegen Real willen spelen", zegt hij tegen Marca. "Als bij ons alles goed loopt zijn we onklopbaar. We moeten in onszelf geloven, dat is een deel van de erfenis van Johan Cruijff."

Voorbij Atletico Madrid geraken

Om in die finale te geraken moet Barça eerst in de finale geraken. "Dinsdag spelen we tegen een betere ploeg dan Real", aldus Piqué. "Het zal moeilijker worden dan de Clasico, want volgens de stand is Atlético het tweede beste team in Spanje." Zo gooit de 29-jarige verdediger natuurlijk terug olie op het vuur van de vete tussen hem en de Koninklijke.

Piqué is ervan overtuigd dat hij en zijn ploeg klaar zijn om op te staan na een eerste verliespartij na 39 ongeslagen wedstrijden. "We hebben enorm veel zin om de volgende wedstrijd te spelen en opnieuw te winnen", kijkt hij verlangend uit. "Ik ben er zeker van dat we de titel pakken en we gaan er alles aan doen om de finale van de Champions League te bereiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties