Sprokkels 05/04: Infantino komt in opspraak en Higuain moet wachten op zijn record

Redactie
| 1 reacties
Sprokkels 05/04: Infantino komt in opspraak en Higuain moet wachten op zijn record
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • Kersvers FIFA-voorzitter Gianni Infantino is in opspraak gekomen door de Panama Papers. Hij zou contracten getekend hebben met de corrupte broers Hugo en Mariano Jinkis. In 2006 kochten zij de rechten van de Champions League om deze later voor het driedubbele te verkopen.Het is nog onduidelijk hoeveel Infantino kan aangerekend worden in deze zaak.

  • Gonzalo Higuaín zal nog even op zijn Serie A record moeten wachten. De Argentijnse spits zat dicht tegen het doelpuntenrecord, 36 goals in een seizoen, van Gino Rossetti aan. Door zijn schorsing van vier wedstrijden wordt het lastig om nog 7 keer te het net te vinden.

  • De vrouwen van Club Brugge spelers wilden niet dat hun mannen op stage zouden gaan naar Spanje na de aanslagen in Brussel. De selectie stond op Charleroi toen het drama zich voltrok, uiteindelijk zijn de Bruggelingen toch gegaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties