Ondanks moeilijk seizoen: 'Benteke speelt volgend jaar bij Spaanse topclub'

Redactie
| 6 reacties
Ondanks moeilijk seizoen: 'Benteke speelt volgend jaar bij Spaanse topclub'
Foto: © Photonews

Op dit moment heeft Diego Simeone bij Atlético Madrid niet al te veel opties in de voorhoede. Griezmann is niet de échte diepe spits, Fernando Torres is al even over zijn top en de jonkies Vietto en Correa zijn nog niet klaar voor het grote werk. Een targetman zou dan ook welgekomen zijn…

Wel, als we de laatste geruchten mogen geloven heeft Simeone nu zijn oog laten vallen op niemand minder dan Christian Benteke. Onze landgenoot is bij Liverpool lang niet meer eerste keus en dat stemt hem mogelijk tot nadenken.

Verschillende clubs zien wel wat in een samenwerking met Benteke, die nu dus ook hoog op het verlanglijstje van Atlético zou staan. Simeone ziet in de Belg de ideale opvolger voor de onlangs vertrokken – en niet vervangen – Jackson Martinez.

46,5 miljoen euro

Of Liverpool wil meewerken aan een transfer en hoeveel geld er bij een overgang zou komen kijken, is vooralsnog niet duidelijk. Vorige zomer maakten The Reds nog 46,5 miljoen euro over op de bankrekening van Aston Villa om Benteke in huis te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties