Zware kritiek op Anderlecht-bestuur: “Dommer kan een leugen niet zijn. Hasi heeft signaal gekregen dat hij mag vertrekken”

Redactie
| 46 reacties
Zware kritiek op Anderlecht-bestuur: “Dommer kan een leugen niet zijn. Hasi heeft signaal gekregen dat hij mag vertrekken”
Foto: © photonews

RSC Anderlecht heeft Nicolas Frutos meer bevoegdheden gegeven. Op zich is daar niets mis mee, al stelt schrijver en columnist Hugo Camps zich toch heel wat vragen bij de promotie van de Argentijn. “Hasi is nu officieel gedegradeerd tot tussenpaus”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“De aanstelling van Frutos tot performance manager van RSCA is een deus ex machina met liquidatiegeurtje. (…) Vreemd was dat de promotie van de Argentijn bekend werd gemaakt door woordvoerder David Steegen en niet door voorzitter Vanden Stock of manager Van Holsbeeck.” (…)

“Had de benoeming van Frutos niet een paar weken kunnen wachten tot na de play-offs? Is enig respect voor de sereniteit die coach Hasi broodnodig heeft om het seizoen van Anderlecht te redden te veel gevraagd”, vraagt Camps zich luidop af. “Officieel valt de eerste ploeg niet onder het gezag van de Argentijn, maar dommer kan een leugen niet zijn.”

"Nu is Hasi ook officieel gedegradeerd tot tussenpaus"

Hugo Camps

“Met de installatie van Frutos als oog van God heeft Hasi het signaal gekregen dat hij mag vertrekken. Dat wist hij eerder al, maar nu is hij ook officieel gedegradeerd tot tussenpaus. Er is een waas van vulgariteit over Anderlecht gevallen die de herinnering aan meneer Constant doormidden klieft in een miserabel schervengericht. In Neerpede regeert favoritisme, Sire”, besluit de columnist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties