Cristiano Ronaldo heeft een oproep voor Real-fans

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Cristiano Ronaldo heeft een oproep voor Real-fans
Foto: © photonews

Tussen de twee wedstrijden in de kwartfinale van de Champions League door droogde Real Madrid even Eibar af. Maar het echte doel is natuurlijk La Undécima en in de return tegen Wolfsburg wacht De Koninklijke een lastige opdracht.

De mannen van Zidane moeten immers een 2-0 nederlaag uit de heenmatch goedmaken. Geen sinecure, maar Cristiano Ronaldo gelooft er (uiteraard) in. Hij hoopt dat de fans helpen om er een magische avond van te maken.

"Dinsdag wordt een perfecte avond. Het wordt magisch. Met jullie steun zullen de spelers alles geven op het veld en zullen we ons plaatsen."

"Het wordt een perfecte avond, met jullie steun" - Cristiano Ronaldo

Hoe Real dat zal verwezenlijken? Het recept van Ronaldo is duidelijk: de krachten verenigen. "De elf op het veld, de reserven op de bank en de 80 000 man die ik in het stadion hoop te zien, met de volle steun aan het team. Dat zal een enorme meerwaarde zijn voor ons."

"Het team heeft vertrouwen, de coach gelooft erin en dat moeten de fans ook doen. Dinsdag zal een magische avond worden. Het wordt een perfecte avond, met jullie steun."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties