Is er nog plaats voor Proto bij Anderlecht? Anderlecht twijfelt

Is er nog plaats voor Proto bij Anderlecht? Anderlecht twijfelt

Eind dit seizoen zal de discussie weer in alle hevigheid oplaaien. Wat moet Anderlecht met al zijn doelmannen? Silvio Proto, die er 33 wordt, hoopt op een nieuw contract, maar het bestuur stelt dat nog even uit.

Anderlecht heeft de contractbesprekingen met Proto uitgesteld tot het einde van het seizoen, weet HLN. De doelman gaat volgend seizoen zijn laatste contractjaar in, maar paars-wit heeft nog een paar talentvolle keepers rondlopen. Niet in het minst Davy Roef, die op zijn 22ste ongeduldig wordt. Anderlecht weet niet of het al vol voor Roef moet gaan of hem een jaartje moet laten rijpen elders.

Proto maakte er geen geheim van dat hij graag zijn carrière wil afsluiten in de VS, maar wil nog een paar jaar voor Anderlecht voetballen.

En dan is er nog Mile Svilar, die binnen dit en twee jaar ook al op de deur gaat komen kloppen. Liam Bossin lijkt zo weinig toekomst te hebben in het Astridpark. En wat met Thomas Kaminski, die eind dit seizoen ook nog terugkeert? Voor hem wordt eindelijk een definitieve oplossing gezocht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties