Cercle Brugge blijft in hetzelfde bedje ziek: "Als je kampioen wil worden, kan je je dat niet permitteren"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 4 reacties
Cercle Brugge blijft in hetzelfde bedje ziek: "Als je kampioen wil worden, kan je je dat niet permitteren"
Foto: © Photonews

Cercle Brugge blijft maar op de sukkel. De groen-zwarte ploeg uit Brugge leek tegen Royal Antwerp FC op weg naar een deugddoende zege, maar uiteindelijk werd er toch nog gelijkgespeeld.

Dat Cercle ondertussen al zes wedstrijden op zoek is naar een driepunter, begint stilaan te wegen in de spelersgroep. “Dat klopt. Maar tegen Antwerp was het een beetje het verhaal van wat nu al een volledig seizoen duurt, hé”, aldus Thibaut Van Acker.

“We hebben ambitie en hebben dit seizoen nochtans niet al te veel verloren. Maar we hebben heel veel gelijkgespeeld. En als je kampioen wil worden, dan kan je je zoiets niet permitteren”, beseft de middenvelder.

Weerbaarheid & draws

“We speelden op zich de perfecte match, hebben getoond dat we wel degelijk iets waard zijn, klimmen verdiend op voorsprong, maar… waren uiteindelijk niet weerbaar genoeg. Of toch niet zo weerbaar als Antwerp.”

Door de draw moet Cercle in de komende matchen nog vol aan de bak. “We hadden een moeilijke periode kunnen afsluiten met een zege tegen Antwerp, maar nu moeten we er nog drie keer vol tegenaan gaan. Want we zijn nog steeds niet zeker van de top 8”, beseft ook Van Acker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties