Nagelbijten voor Leicester: topschutter riskeert extra speeldag schorsing

Sean Raab
| 7 reacties
Nagelbijten voor Leicester: topschutter riskeert extra speeldag schorsing

Leicester City krijgt een deuk in hun hoop voor de titel. Topschutter Jamie Vardy kreeg in het 2-2 gelijkspel tegen West Ham United een rode kaart en wordt automatisch voor een wedstrijd geschorst. Als het aan de FA ligt, zal het daar niet bij blijven.

In de controversiele wedstrijd tegen West Ham United ging de 29-jarige spits van Leicester City na 56 minuten neer in de zestien. De scheids floot terecht een schwalbe, Vardy kreeg zijn tweede gele kaart van de avond en mocht al vroeg gaan douchen.

De topschutter mist zo alvast de komende wedstrijd tegen Swansea City. Vandaag liet de Engelse Voetbalbond (FA) weten dat hij een extra speeldag schorsing riskeert voor 'ongepast gedrag'. Dat zou betekenen dat Vardy ook de match op Old Trafford zou missen. Een aderlating voor de seizoensrevelatie.

Jamie Vardy is met 22 goals topschutter van de Premier League. Met nog vier wedstrijden te gaan, staat Leicester City op een onvoorstelbare eerste plaats. The Foxes voelen de hete adem van tweede plaats Tottenham in hun nek en de druk begint toe te nemen. Zonder goudhaantje jamie Vardy zullen de komende wedstrijden er niet gemakkelijker op worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties