"Arsenal heeft zichzelf weer in de steek gelaten dit seizoen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 13 reacties
"Arsenal heeft zichzelf weer in de steek gelaten dit seizoen"
Foto: © photonews

Enkele maanden geleden stond Arsenal nog fier aan de leiding in de Premier League, maar daarna liep het helemaal mis. The Gunners zakten naar de vierde plek en kwamen ook zondag niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van Sunderland. Analist Jamie Redknapp haalt zwaar uit naar de club.

"We hebben nu al zoveel wedstrijden van Arsenal gezien, waar het lijkt dat ze geen ideeën meer hebben", zegt Jamie Redknapp. "Als Alexis Sanchez niet in vorm is, dan vraag je je af wie er zal scoren. Ze stevenen weer af op een plek in de top vier en dat is maar saai. Ze moeten bij Arsenal stoppen met denken dat een vierde plaats goed genoeg is."

Ambitie voor titel

"Ze moeten de titel ambiëren. Ik weet dat je kan zeggen dat Manchester United en Chelsea achter hen staan, maar dit was zo'n grote kans op de titel. En opnieuw hebben ze het verpest", zegt Redknapp bij Sky Sports. "Arsenal heeft zichzelf weer in de steek gelaten dit seizoen. En het het wordt wat vermoeiend dat je jaar in jaar uit hetzelfde liedje hoort van de manager."

"Zoiets werkt als je aan het winnen bent, maar niet als je vaak verliest", zegt de Engelse analist. "Waarom kopen ze trouwens niet meer spelers in de transferperiode? Cech zou het antwoord zijn, maar dat bleek van niet. Ze hebben meer nodig dan dat. Het was dit jaar aan hen om te winnen. Ze zullen nooit meer een betere kans krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties