Sprokkels 26/04: Derdeklasser kondigt komst ex-speler Monaco aan

Redactie
| 1 reacties
Sprokkels 26/04: Derdeklasser kondigt komst ex-speler Monaco aan
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de play-offs komt het slot van het seizoen in zicht, maar onze redactie krijgt dagelijks ook een karrenvracht aan nieuwtjes en leuke weetjes binnen. We gieten het zoals dagelijks in een handig overzicht.

  • Opvallende transfer bij derdeklasser KM Torhout. De West-Vlaamse club kondigde de komst van Marvin Turcan aan. De aanvaller heeft een verleden bij onder meer AS Monaco, maar werd afgeremd door blessureleed.
  • Bayern München bevestigt dat het in gesprek is met Mats Hummels. Bij Borussia Dortmund zullen ze het (alweer) niet graag horen.
  • Jamie Vardy mist het duel met Manchester United van komende zondag wegens een extra dag schorsing. De Leicester City-revelatie kreeg van de Engelse FA schorsing omdat hij in de wedstrijd tegen West Ham United twee keer geel pakte, één keer wegens een schwalbe.
  • In de Nederlandse Eredivisie is het kampioenschap nog verre van beslist, zowel Ajax als PSV staan eerste met 78 punten. De Amsterdammers staan op doelsaldo beter dan de Eindovenaren, maar daar wil PSV dit weekend verandering in brengen. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij de rode lantaarn Cambuur. PSV en Ajax hebben een doelpuntenverschil van 6 goals.
  • Volgens Manchester United-middenvelder Juan Mata verdienen voetballers te veel geld, hij heeft het zelfs over "rock stars" in het voetbal. De Spanjaard zei zelfs dat hij een deel van zijn salaris in wil leveren als het voetbal daarmee terug kan naar de tijd toen het om de fans ging, en niet over zakenmensen. "We leven in een zeepbel, vergeleken met andere mensen in de maatschappij verdienen wij ongelooflijk veel", zegt Mata tegen de Daily Mail.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties