Volg de Spaanse titelstrijd LIVE

Redactie
| 0 reacties
Volg de Spaanse titelstrijd LIVE

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is vandaag veel en veel meer te beleven dan wedstrijden in België. In alle Europese competities neemt de spanning namelijk stilaan toe. En u hoeft er niet veel van te missen.

Hebt u zin in een topwedstrijdje vandaag? Stem dan vandaag uw computer af op DEZE SITE om mee te genieten van deze partij vol spanning en sensatie.

In Spanje komen vandaag de drie titelpretendenten gelijk in actie. Barcelona staat aan de leiding, met evenveel punten als Atlético Madrid. Real Madrid volgt op een puntje, elk puntenverlies is nu dus echt doodzone.

Kan Espanyol stunten bij Barcelona? Zet via ons in en bekijk het live. Een stunt van de bezoekers? Dat levert je via ons meteen 2040 euro op! Winst van Levante tegen Atlético? 1020 euro! En gaat het stuntje niet door? Dan krijg je via onze gratis weddenschap het geld meteen terug!

De hele dag dus zeker afstemmen op UNIBET als u al deze topmatchen wil zien. Het zou wel eens een erg interessante avond kunnen worden.

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties